Première KORG Pa5X | mimuze

Uw webbrowser is verouderd. Gelieve een andere browser te gebruiken voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Geen andere browser? Ontdek hier de verschillende browsers.

Première KORG Pa5X

/sites/default/files/styles/max_1300x1300/public/2022-09/Banner%20Korg%20pa5x.jpg?itok=WGA8KRWw

BELGISCHE PREMIERE KORG PA5X MET ALOIS MÜLLER (D)

ZATERDAG 8 OKTOBER

13u - 17u

Korg Pa5X

Première KORG Pa5X

Op zaterdag 8 oktober a.s. komt de Duitse keyboardvirtuoos Alois Müller naar België, en met name naar miMuze! Alois is voornamelijk erg gekend onder keyboardspelers en bespeeld verschillende merken en types, maar stelt tijdens deze dag in première de gloednieuwe Korg Pa5X voor!

In een samenwerking tussen RKCA, miMuze en Korg zal er tijdens de namiddag reeds een meer technische voorstelling van het nieuwste keyboard plaatsvinden, maar volgt er 's avonds een uitgebreid concert! De demo gaat door van 13u tot 17u en het concert van 19u tot 21u.

De toegang is gratis maar inschrijving wel gewenst dus gelieve onderaan even aan te willen geven met hoeveel personen u de namiddag en/of het avondconcert wenst bij te wonen.

 

Alles is NIEUW ! 
De Pa5X is het eerste volwaardige performance keyboard dat dezelfde geluidsbron heeft gekregen als zijn broertjes uit de TOP-synth series. De klanken zijn VET en klinken individueel, waanzinnige DSP's, nieuwe stijlen en ook nog eens verkrijgbaar in 3 uitvoeringen. (61,76 en 88 toetsen).

 

Designed and made in Europe
De meesten wisten het al, de PA-series (staat voor Professional Arranger) worden in Europa ontwikkeld en dat hoor je meteen. De stijlen en klanken zijn expressief en inspirerend en ontwikkeld in top studio's.

Waarom miMuze ?
RKCA en Korg hebben reeds meer dan 20 jaar een goede relatie met miMuze, één van de weinige bedrijven in België waar letterlijk alles in één huis is. miMuze verdeelt hoofdzakeijk A-merken, heeft een eigen Technische Dienst, Muziekschool, en Concertzaal met een ruime parking voor de deur.


Heel graag tot binnenkort,
miMuze 2.0 TEAM

Inschrijving KORG

Voorstelling KORG Pa5X op 8 Oktober 2022 | 13u-17u

Small