FENDER Player II Stratocaster - BLACK

829,00
Fysiek voorradig
Voeg toe aan winkelmandje
Voeg toe aan favorieten

Stap in de schijnwerpers en ervaar het iconische Fender® geluid en stijl met de Player II Stratocaster® — een podiumklare gitaar met eigentijdse updates om je performance te versterken en je spel te inspireren.

De Player II Stratocaster straalt tijdloze Fender-charme uit, maar onder de motorkap is hij geoptimaliseerd voor de spelers van vandaag. Alles aan de hals is ontworpen voor snelle en vloeiende bespeelbaarheid, van het Modern “C”-profiel met zijdezachte satijnen urethaan afwerking aan de achterkant tot de comfortabele 9,5”-radius toets van palissander of esdoorn met afgeronde randen en 22 medium jumbo frets. Kies uit lichamen van elzenhout, gechamberd essenhout of gechamberd mahonie, beschikbaar in zowel klassieke Fender-afwerkingen als nooit eerder vertoonde kleuren uit de archieven. Player Series Alnico V Single-Coil Strat® pickups bieden kristalheldere hoge tonen, muzikale midden tonen en strakke lage tonen die elk genre verheffen. Met de 5-weg schakelaar kun je alles instellen, van glasheldere hals-pickup klanken tot rauwe brug-pickup grommen en alle punten daartussenin, terwijl een 2-punts tremolo en ClassicGear™ tuners zorgen voor precieze stemming en flexibiliteit om eindeloze sonische mogelijkheden te verkennen.

Perfect om je eigen geluid te creëren, biedt de Player II Stratocaster de looks, toon en feel die alleen een Fender kan leveren.

Referentienummer:
#0140512506
Merk:
Conditie :
Categorie elektrische gitaren :
Materiaal body elektrische gitaren :
Elementtype elektrische gitaren :
Kleur elektrische gitaren :
Koffer/Hoes gitaren :

Aanmelden
*
*

Registreer