BOSS RC-1 - Tweedehands

65,00
Fysiek voorradig
Voeg toe aan winkelmandje
Voeg toe aan favorieten

De BOSS RC-1 brengt de kunst van het loopen terug naar de essentie, met een intuïtieve bediening die ideaal is voor elke muzikant die wil experimenteren met gelaagde geluiden. Of je nu net begint of een doorgewinterde performer bent, deze looper biedt alles wat je nodig hebt om creatief aan de slag te gaan. Met functies zoals opnemen, afspelen, overdubben en undo/redo kun je moeiteloos indrukwekkende loops bouwen.

Dankzij de heldere 24-segment LED-indicator zie je altijd direct of je in de opname-, overdub- of afspeelmodus zit. De 12 minuten aan stereo opnametijd geven je alle ruimte voor lange, meeslepende performances. Bovendien zijn de stereo in- en uitgangen perfect voor het gebruik met stereo-instrumenten en effecten, zoals synthesizers en versterkers. 

Met flexibele opties voor voeding en de mogelijkheid om een externe voetschakelaar aan te sluiten, is de RC-1 de perfecte partner voor muzikanten die hun geluid willen verdiepen en verrijken. Of je nu thuis speelt, in de studio opneemt of live optreedt, de BOSS RC-1 maakt van elke sessie een creatieve belevenis!

Referentienummer:
TW RC-1
Merk:
Conditie :
Type effect :

Aanmelden
*
*

Registreer