UNIVERSAL VOICE Universal Voice Straw

29,90
Fysiek voorradig
Voeg toe aan winkelmandje
Voeg toe aan favorieten

De Universal Voice Straw is een innovatief hulpmiddel dat is ontworpen om de stemgezondheid en -prestaties van mensen te verbeteren. Deze straws, gemaakt van hoogwaardige materialen, kunnen worden gebruikt door zangers, sprekers en zelfs mensen met stemproblemen.

De Universal Voice Straw werkt op een eenvoudige manier: door er doorheen te zingen en te spreken, worden de spieren in de keel en het strottenhoofd getraind en versterkt. Dit helpt bij het verbeteren van de adem controle, het vergroten van de vocale kracht en het verminderen van spanning in de stem. Het gebruik van de Universal Voice Straw zal ook helpen bij stemproblemen als heesheid of krakerigheid.

Wat dit hulpmiddel echt uniek maakt is dat het geschikt is voor mensen van alle leeftijden en niveaus van ervaring. Of je nu een beginnende zanger bent die zijn bereik wil vergroten of een ervaren spreker die zijn stemkwaliteit wil verbeteren, de Universal Voice Straw zal de meest waardevolle toevoeging zijn aan je stemtraining. Bovendien is het klein, draagbaar en gemakkelijk te gebruiken zodat je het altijd en overal bij je hebt.

Let op: Stop de straw niet in de vaatwasser of onder kokend water. Advies is om de straw af te wassen met lauw water.

Referentienummer:
Universal Voice Straw
Merk:

Aanmelden
*
*

Registreer