MIMUZE Stembuis 9-12mm

5,00
Fysiek voorradig
Voeg toe aan winkelmandje
Voeg toe aan favorieten

Onze flexibele siliconen slangen zijn perfect voor iedereen die zijn of haar stem wil verzorgen, en ideaal voor de Lax Vox methode. Deze slangen zijn ontworpen om je te helpen bij het uitvoeren van diverse oefeningen die je stem ontspannen en herstellen. Door te bubbelen, kun je zowel je stembanden als de omliggende spieren laten ontspannen, wat het herstelproces versnelt. Uit recent onderzoek blijkt dat bubbelen als warming-up en cooling-down een wereld van verschil maakt in het snel weer in topvorm krijgen van je stem.

Gemaakt van hoogwaardig siliconen, zijn deze slangen niet alleen duurzaam, maar ook uiterst flexibel. Ze zijn eenvoudig te combineren met een flesje water, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Na gebruik berg je ze gemakkelijk op door ze in een flesje te plaatsen, en dankzij de kwaliteit van het materiaal behouden ze hun oorspronkelijke vorm, zelfs na intensief gebruik.

Voor een optimale hygiëne raden we je aan om de slangen vóór het eerste gebruik en regelmatig daarna goed te reinigen of te steriliseren. Ze zijn bestand tegen stoom en kunnen tot +135 °C worden gesteriliseerd, wat zorgt voor een veilige en schone ervaring.

*Let op: Vanwege het gebruik van siliconen zijn deze slangen niet geschikt voor mensen met een siliconenallergie.* 

Met deze slangen geef je je stem de liefde en zorg die ze verdient!

Referentienummer:
Lax Vox 9-12mm
Merk:

Aanmelden
*
*

Registreer