fbpx Muziekhuis | mimuze

Uw webbrowser is verouderd. Gelieve een andere browser te gebruiken voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Geen andere browser? Ontdek hier de verschillende browsers.

Muziekhuis

/sites/default/files/2020-06/person-playing-guitar-2111856_2.jpg

MUZIEKHUIS Mimuze is in de eerste plaats een muziekhandel door muzikanten voor muzikanten. U treft hier een breed aanbod van muziekinstrumenten en accessoires, met als specialisatie digitale en akoestische piano’s & andere toetsen, accordeons, alle soorten gitaren, audio, homerecording en drums. Verschillende van deze instrumenten bieden we tevens aan in huurformules, en ook voor alle service omtrent deze instrumenten zijn we u graag van dienst. Hiervoor hebben we steeds een team van specialisten klaarstaan, ieder werkzaam op het eigen domein. Kortom, een persoonlijke aanpak waar u als klant centraal staat!

                                                Wij delen uw passie voor muziek

Yamaha digitale piano's bij Mimuze

Sinds kort is Mimuze officieel dealer van YAMAHA digitale piano's en keyboards! Hierbij een voorstelling van de nieuwe CLP-700 serie, zijnde de CLP-775 PE, door Peter Baartmans en Mike Smeulders. Kom deze piano nu bekijken en testen in onze toonzaal!