Concertzaal | mimuze

Uw webbrowser is verouderd. Gelieve een andere browser te gebruiken voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Geen andere browser? Ontdek hier de verschillende browsers.

Concertzaal

/sites/default/files/styles/max_1300x1300/public/2021-07/Concertzaal%20mimuze%20%281%29_0.jpg?itok=puoOJRG-

 

 

 

Een verborgen parel...

De concertzaal van miMuze wordt ook wel een verborgen parel in Kalmthout genoemd. In deze technisch volledig uitgeruste concertzaal worden geregeld voorstellingen en events georganiseerd dewelke u steeds via onze agenda kan terugvinden. Ook muziek- en dans-repetities voor kleine tot grote groepen kunnen in deze ruimte plaatsvinden, met ook mogelijkheid tot technische repetities met alle aanwezige voorzieningen. Rond de concertzaal vind u een mooie barruimte, artiesten-backstage en een gezellig buitenterras.

Naast de culturele doeleinden is de zaal tevens beschikbaar voor zowel zakelijke- als privé-evenementen

Repetitieruimte voor muziek of theater

Repetitieruimte voor muziek of theater

Zit je in een muziekbandje en ben je op zoek naar een ruimte om te repeteren? Heb je een ander project waarvoor je een ruimte nodig hebt waar je kan repeteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden je dé plek om met je band aan de slag te gaan!

Info over onze locatie:
- Je hebt de mogelijkheid tot een combinatie met een afsluitende try-out met publiek.

 

- De zaalruimte kan gebruikt worden als speelplatvorm. De zaal is technisch uitgerust met P.A. en theaterlicht.

- Er is opslagruimte beschikbaar zodat je bij een repetitie van meerdere dagen je materiaal en instrumenten kan achterlaten.

- miMuze biedt een grote ruimte waar repetities voor orkesten, koren, dans- en theatergezelschappen,... makkelijk plaatsvinden. 

Small
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.