Michael Van Peel - Welcome to the Rebellion | mimuze

Uw webbrowser is verouderd. Gelieve een andere browser te gebruiken voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Geen andere browser? Ontdek hier de verschillende browsers.

Michael Van Peel - Welcome to the Rebellion

Michael Van Peel

WELCOME TO THE REBELLION!

Van Peel is terug! Na tien bejubelde eindejaarsconferences, een sabbatjaar en een planetaire pandemie, duikt hij dit keer dieper de tijdsgeest in. Geen eindejaars- maar een meerderjaarsconference vol tragikosmische grappen over de staat van de planeet, de nieuwe generaties en het toenemende verzet tegen… euh... van alles! Tegen wetenschappers, de elite, crocs, corona of blanke mannen… Iedereen is wel tegen iets maar niemand staat nog voor iets. Genoeg! Daar moet dringend tegen gerebelleerd worden.

Gelukkig kruipt comedy waar ze niet gaan kan, en huppelt ze waar ze niet kruipen moet. The Farce is strong. Use the Farce!

Welkom bij het verzet. Welcome to the Rebellion!

www.michaelvanpeel.be

TEKST EN SPEL: Michael Van Peel

Vrijdag 25 februari 2022

Aanvang : 20u (deuren openen vanaf 19u)

Tickets : 18€ VVK

Dit betreft een zittend concert, plaatsen vrij te kiezen.

Reserveren is verplicht en kan online via de ticketlink of via linsi@mimuze.be of 03 369 06 01.